Centrum Hond en Gedrag
Jolanda Welvering
Krijgt u een pup of een volwassen hond? Kies voor begeleiding bij het uitkiezen van de hond die bij u past en introduceer hem of haar op de juiste manier in uw huis en gezin en geef gedragsproblemen geen kans!

Puppy Programma 
Het doel van dit programma is het voorkomen van probleemgedrag en uw pup laten opgroeien tot een sociale en evenwichtige hond.  Ten eerste wordt u begeleidt bij het uitkiezen van een pup. Het is uitermate belangrijk dat u een hond kiest, die bij uw karakter en levensstijl past. Hierbij hou ik rekening met het ras, geslacht, energieniveau en karakter van de hond. Het tweede deel van het programma behandelt socialisatie en opvoeding.

Dankzij deze cursus maakt u optimaal gebruik van de socialisatieperiode en heeft u, voordat de pup de bekende lastige leeftijd heeft bereikt, de rangorde al vastgelegd. Ook past u de nodige regels en grenzen toe. U hebt meer inzicht gekregen in het gedrag van uw hond, waardoor u zelf gemakkelijk kunt ingrijpen wanneer problemen dreigen te ontstaan.


Volwassen hond
Wanneer u een hond wilt adopteren, kunt u gebruik maken van deze hulp, waarbij u begeleiding krijgt bij het kiezen van de juiste hond. Het gedrag van de aanwezige dieren die u aanspreken wordt geëvalueerd en aan de hand hiervan worden een of meerdere honden aangewezen, welke een goed karakter en energieniveau hebben, passend bij u en uw levensstijl.


Bij honden die herplaatst worden ontstaan na enkele weken vaak problemen in het nieuwe gezin. Met behulp van de Honden Herplaats Hulp verkleint u de kansen op problemen en teleurstellingen aanzienlijk. Een eenvoudige, maar zeer effectieve methode ter preventie van probleemgedrag. 


Bij het ophalen en thuisbrengen van de hond is de gedragsdeskundige ter plaatse om het dier op de juiste manier in uw gezin te verwelkomen. Deze eerste introductie in uw huis is een zeer belangrijk onderdeel in de preventie van ongewenst gedrag. U krijgt praktische, eenvoudig toepasbare regels en richtlijnen voor de omgang met de hond.

Vuurwerk en onweer
Kind en Hond
WelkomContactDe Methodenieuwe hondsocialisatie wandelingenOndersteuning OndernemersNieuws
© Copyright 2008 – 2011 Centrum Hond en Gedrag – Jolanda Welvering. Alle rechten voorbehouden.