Centrum Hond en Gedrag
Jolanda Welvering

Dieren zijn altijd een belangrijk deel van mijn leven geweest. In 2006 ben ik afgestudeerd als Dierkundig Ingenieur. Zowel tijdens, als na mijn studie Diermanagement, heb ik mij uitvoerig verdiept in hondengedrag, -training en mens - dier relaties.In het jaar 2000 heb ik Bij de Dierenbescherming de opleiding tot instructrice hondentraining voltooid. van 2001 tot en met 2009 heb ik de functie vervuld van instructrice voor puppy en honden gehoorzaamheidscursussen bij de Dierenbescherming en vervolgens bij de Hondenvereniging HDC 'de Loop.' Daarnaast heb ik mij een jaar lang vrijwillig ingezet bij de Reddingshondengroep Noord, ten behoeve van de opleiding van reddingshonden.


Tijdens mijn werk als instructrice verzorgde ik op steeds groter wordende schaal gedragsbegeleiding bij honden met probleemgedrag. Ik deed steeds meer kennis op door zelfstudie en het bestuderen van het natuurlijke gedrag van honden. Ik ontwikkelde hierdoor een eigen
methode, waarin ik ook technieken van onder andere Jan Fennel en Cesar Millan heb verwerkt. Mijn manier van werken bleek erg succesvol te zijn. Het werk als hondengedragstherapeut nam geleidelijk de overhand.


Twee jaar geleden ben ik gestopt met het lesgeven bij HDC ‘de Loop’ en heb ik het besluit genomen om voor mijn passie te gaan: het leiden van een eigen centrum voor honden gedragsbegeleiding en advies. Ik heb het de naam: ‘Centrum Hond en Gedrag’ gegeven.
Over Jolanda Welvering
Contact
Links
WelkomContactDe Methodenieuwe hondsocialisatie wandelingenOndersteuning OndernemersNieuws
© Copyright 2008 – 2011 Centrum Hond en Gedrag – Jolanda Welvering. Alle rechten voorbehouden.